Teri-hus

UNIKA HEM FÖR UNIKA MÄNNISKOR

Att bygga hus kräver omsorgsfull planering, budget och lämplig omfattning av huspaket. Husbygget börjar oftast med att skaffa tomt och att hitta ett passande hus. Om du planerar att bygga eget hus, bekanta dig med nedanstående viktiga ämnen gällande byggandet.

Kom i kontakt med oss

Låt oss påbörja en otrolig resa

NOVAHUS
VARFÖR VÄLJA TERI-HUS

Du har en dröm. Vi hjälper dig att förverkliga den genom att bygga ett hus som motsvarar dina önskningar både till utseende och egenskaper. Teri-Hus bygger enastående trähus vars konstruktion håller väder och vind. I praktiken kan du ändra våra husmodeller nästan hur som helst eller designa ett hus helt enligt egen stil, som våra planerare hjälper dig att verkställa

Professionellt handgjorda element med 10 års garanti.

Vi har grundprinciper som vi inte prutar på. En av dem är kvalitéten. Därför använder vi oss enbart av förstklassigt och hållbart material till våra trähus. Därför kan vi också lova 10 års garanti på våra huselement. Vi använder oss, även i mån av möjlighet, av finländskt, miljövänligt och återvinningsbart material.

Våra planerare hjälper dig i planeringen av ditt drömhus och våra egna byggare monterar för bästa resultat.

Det är ett stort beslut att bygga ett hus och ofta en lång process. Därför är vårt mål att göra det så bekymmerslöst och smidigt som möjligt. Hela vår personal från försäljare till planerare finns tillgänliga för att hjälpa dig med ditt husprojekt. För att försäkra oss om att slutresultatet blir så bra som vi lovat så monteras huset av våra erfarna montörer.

NOVAHUS
BYGGPROCESSEN

Tomten har stor betydelse vid planering av huset. Det är alltid viktigt att kolla upp vilka planbestämmelser som gäller för tomten och vilka planer som finns för området iframtiden. Väderstrecken är viktiga att ta i beaktande när du planerar var du ska placera terrass och balkong.

Att bygga hus är ett av livets största investeringar. Passa på och ta hjälp av husfabrikens erfarna försäljare och planerare redan i ett tidigt skede för att förverkliga dina husdrömmar.

Det lönar sig att planera noggrant och tänka sig in i alla olika faser och skeden som kan tänkas komma emot både före och under byggnadstiden.

Bygg med Novahus

Är du redo för ditt drömhus?

Novahus står för kvalitét och långsiktig hållbarhet. Därför har vi valt ut några enstaka husvarianter som uppnår våra förväntningar. Välj mellan Kontio timmerhus och Teri-hus elementbostäder och kolla in vår inspirationssida.

Kom i kontakt med oss

Låt oss påbörja en otrolig resa

0 +
Års erfarenhet inom branschen
0
Färdigställda hus 2020
0
konstruktörer med spetskompetens
0 %
Nöjda kunder

NOVAHUS

Offertförfrågan

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan!