Om oss

Nova Hus är ett familjeföretag som har sina rötter i Nord Norge, med åren har vi öppnat ett nytt huvudkontor som nu ligger i Sävast.

Om oss

VI ÄR Nova-Hus

Vi är ett familjeföretag med rötter i Nord-Norge.

Vårt fokus har alltid legat på att bygga hem som är både vackra och hållbara till både företag och privatpersoner.

Med åren har vi utvecklats, och nu har vi ett nytt huvudkontor som ligger i Sävast.

Härifrån fortsätter vi att arbeta med samma passion och hängivenhet som alltid, med målet att leverera oslagbar kvalitet till våra kunder.

Välkommen.

Vi förverkligar din dröm

Vi  är övertygade om att ditt hem är en av de mest betydelsefulla investeringarna du kan göra. Vi vill att du ska kunna förverkliga din dröm om det perfekta hemmet, och det är där vi kommer in i bilden. Vi har lång erfarenhet av att bygga trähus av högsta kvalitet, som tål tidens tand och alla väderförhållanden.

Förstklassigt material

Vi står för kvalitet och vi använder endast förstklassiga och hållbara material för att säkerställa att våra hus inte bara är vackra, utan också hållbara. Vi lägger stor vikt vid att välja material som är miljövänliga och återvinningsbara. Vi är så säkra på kvaliteten i våra hus att vi ger 10 års garanti på våra handgjorda element.

Erfarna husmontörer

Vi har byggt hus i flera år och har utvecklat expertis och kunskap för att leverera högsta kvalitet och hantverk. Med vårt team kan du känna dig trygg i att ditt husprojekt är i goda händer och att vi kommer att göra allt för att uppfylla dina önskemål och krav på ett effektivt och professionellt sätt.

ÖNSKAR DU ATT VI RÄKNAR PÅ DITT PROJEKT?

Vi finns här för att svara på dina frågor, stora som små.
Låt oss påbörja en otrolig resa tillsammans!

NOVAHUS

Offertförfrågan

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan!