NOVAHUS

Om oss
Åre+TA-MAGlass+House+143
Om oss

Vilka är Novahus

Nova Hus är ett familjeföretag som har sina rötter i Nord Norge, med åren har vi öppnat ett nytt huvudkontor som nu ligger i Sävast.

Vi levererar alltid en oslagbar kvalité med stolthet för dig som kund. För vi vet att det här är den bästa investeringen du kan göra i dig själv.

Om oss

Varför du ska välja oss
Du har en dröm. Vi hjälper dig att förverkliga den genom att bygga ett hus som motsvarar dina önskningar både till utseende och egenskaper. Teri-Hus bygger enastående trähus vars konstruktion håller väder och vind. I praktiken kan du ändra våra husmodeller nästan hur som helst eller designa ett hus helt enligt egen stil, som våra planerare hjälper dig att verkställa.
Professionellt handgjorda element med 10 års garanti. Vi har grundprinciper som vi inte prutar på. En av dem är kvalitéten. Därför använder vi oss enbart av förstklassigt och hållbart material till våra trähus. Därför kan vi också lova 10 års garanti på våra huselement. Vi använder oss, även i mån av möjlighet, av finländskt, miljövänligt och återvinningsbart material.
Det är ett stort beslut att bygga ett hus och ofta en lång process. Därför är vårt mål att göra det så bekymmerslöst och smidigt som möjligt. Hela vår personal från försäljare till planerare finns tillgänliga för att hjälpa dig med ditt husprojekt. För att försäkra oss om att slutresultatet blir så bra som vi lovat så monteras huset av våra erfarna montörer.
Kom i kontakt med oss

Låt oss påbörja en otrolig resa

0
Färdigställda hus 2020
0
konstruktörer med spetskompetens
0 %
Nöjda kunder

NÅGRA AV VÅRA SAMMARBETSPARTNER

ahlsell-copy